Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η Ελληνική Ομάδα Επιστημονικών Ερευνών


Η Ελληνική Ομάδα Επιστημονικών Ερευνών "εδρεύει" στην Αθήνα και είναι το φώς πολλών ανθρώπων με πάθος για τη γνώση,τα πειράματα και την έρευνα.Δημιουργήθηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τεχνολογικούς επιστημονικούς τομείς και γενικά για όσους σας αρέσει η έρευνα και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.

Άν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Ελληνικής Ομάδας Επιστημονικών Ερευνών (ΕΟΕΕ) ή απλά θέλετε να μας αναθέσετε κάποια έρευνα-μελέτη , παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email με το διακριτικό ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΟΕΕ :

Η εγγραφή μέλους στην ΕΟΕΕ καθώς και οι αναθέσεις ερευνών-μελετών είναι δωρεάν!

Φιλοδοξούμε την δημιουργία μιας ομάδας και ενός πανελλήνιου "δικτύου" στην οποία θα μπορούμε χωρίς δεσμεύσεις να ερευνούμε ανοιχτά αγαπημένα μας projects,πειράματα και να αναλαμβάνουμε έρευνες και μελέτες απο ενδιαφερόμενους,να οργανώνουμε συναντήσεις για ανταλλαγή απόψεων -επιστημονικών συζητήσεων και πειραμάτων,να παρευρισκόμαστε σε διαλέξεις ανοιχτές για το κοινό,εκθέσεις,να υλοποιούμε τις εφευρετικές ιδέες μας και τα σχέδιά μας.

Μοιράσου το πάθος σου για την επιστημονική έρευνα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!


Η ΕΟΕΕ δέν είναι κάποια οργάνωση ,υπηρεσία, φορέας, πολιτική παράταξη κλπ με στόχο κάποιο οικονομικό όφελος. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την έρευνα επιστημονικών θεμάτων, μοιράζοντας εμπειρίες και γνώσεις.

Μετά την εγγραφή σας στην ΕΟΕΕ θα ενημερώνεστε για το πρόγραμμα μέσω email και αυτού του blog .


1 σχόλιο: